Solliciteren bij Bol.com kan voortaan via Facebook

Nieuws | Geschreven door Roel Willems | 17-11-2011 | One Comment
bol_com

Bij solliciteren via Social Media denken de meeste mensen aan Twitter of Linkedin, maar ook Facebook is meer dan geschikt om die ene leuke baan te vinden.

Solliciteer via Facebook

Er waren al voorbeelden van bedrijven waarbij het mogelijk is om via Facebook te solliciteren. Zo heeft online bureau Tam Tam al geruime tijd de mogelijkheid direct vanuit de Facebook Fanpage je digitale sollicitatie te versturen. Maar voor het bekijken van de vacatures wordt je toch weer doorgestuurd naar de website van Tam Tam.

Bol.com gaat vanaf vandaag nog een stapje verder. Online recruitment bureau Netwerven ontwikkelde voor Bol.com een Facebook-app waarmee je vacatures van het internet warenhuis op Facebook kan zoeken, bekijken én er direct op kan reageren.

De bijna 20.000 fans van Bol.com kunnen vanaf vandaag direct via Facebook solliciteren. Daarbij biedt de Facebook app de mogelijkheid direct aan je Facebook vrienden te vragen wat ze denken van de vacature/functie bij Bol.com.

Een interessante ontwikkeling, want het bereik van Facebook is natuurlijk enorm en daarbij is het vanuit Bol.com gezien slim om nieuwe medewerkers te werven in een groep mensen die fan van je zijn.

De Bol.com Fanpage vind je hier en alle Bol.com vacatures kun je hier direct bekijken.

GD Star Rating
loading...

Lees meer:

Home | Nieuws | Solliciteren bij Bol.com kan voortaan via Facebook
Facebook icon

Hallo Facebookblog.nl bezoeker, heeft dit artikel je verder geholpen?

Like en deel dit artikel met je Facebook Vrienden:


Word Fan van ons op Facebook:
Je reactie dient te voldoen aan onze uitgangspunten