Facebook maakt app voor alle mobiele telefoons

Mobile | Geschreven door Hans Willemse | 20-07-2011 | 3 Comments
facebook-every-phone-app

Facebook for Every Phone, zoals de app heet, maakt het mogelijk dat je ook met een oudere mobiele telefoon gebruik kunt maken van Facebook als je niet achter een computer zit. De Java-applicatie is geschikt voor meer dan 2.500 verschillende mobiele telefoons. Met de app kan het Nieuwsoverzicht worden bekeken en berichten worden gelezen. Ook kan je er foto’s mee uploaden naar Facebook.

Facebook app voor mobiele telefoons

Heb jij een oudere mobiele telefoon en wil je hierop op gebruik maken van Facebook? De applicatie is voor 90 dagen gratis te gebruiken, dus tijd genoeg om de app te testen en te proberen. Facebook zegt zelf het volgende over de applicatie:

“Deze applicatie is geoptimaliseerd om minder data te gebruiken dan andere Java-apps of mobiele websites. Hierdoor is het voor gebruikers voordeliger om de applicatie na de 90 dagen te blijven gebruiken.”


Facebook wil met de nieuwe applicatie ook gebruikers in onder andere Brazilië, India en Indonesië de mobiele ervaring van Facebook bieden. De applicatie is voor iedereen te downloaden via m.facebook.com.

Project Spartan

Naast het door ontwikkelen van de website en mobiele applicaties is Facebook ook druk bezig met Project Spartan. Met dit project kunnen gebruikers applicaties gebruiken op onder andere de iPad en iPhone in hun browser (bijvoorbeeld Safari of Chrome).

GD Star Rating
loading...

Lees meer:

Home | Mobile | Facebook maakt app voor alle mobiele telefoons
Facebook icon

Hallo Facebookblog.nl bezoeker, heeft dit artikel je verder geholpen?

Like en deel dit artikel met je Facebook Vrienden:


Word Fan van ons op Facebook:
 • Max

  Is het mogelijk om foto’s te uploaden die op je mobiel staan naar Facebook? Niet een foto maken maar echt een bestaande foto. Ik kan het nergens vinden.

 • Robert

  ik kan ineens geen fotos meer plaatsen want dan zet hij ze in mijn album ik heb een iphone 4s
  als ik een gewoon berichtje plaats dat gaat wel op facebook maar plaats ik er een foto bij zet hij hem in mijn mobile upload album
  Wat doe ik fout ???? een paar dagen geleden was alles nog normaal

 • Carlo

  Hallo,
  Ik zie niet meer in de buurt van als ik een bericht plaatst met me phone en locatie service staat gewoon aan? Iemand een idde

Je reactie dient te voldoen aan onze uitgangspunten