Facebook komt met concurrent voor PingChat! en WhatsApp

Mobile | Geschreven door Hans Willemse | 02-03-2011 | No Comment
beluga-facebook

Facebook is erg druk met ontwikkelen, zeker de laatste maanden. Deze week is bekend geworden dat Facebook berichtendienst Beluga heeft overgenomen. Beluga is een opkomende concurrent van onder andere PingChat! en WhatsApp. Een logische stap van Facebook?

Wij denken van wel! Facebook is druk bezig met het lanceren van de nieuwe berichten functionaliteiten. Een overname van Beluga breidt de mogelijkheid tot het sturen van berichten naar je vrienden nog verder uit.

Wat is Beluga?

Met Beluga is het mogelijk om tekstberichten en foto’s te sturen naar vrienden. Het voordeel van Beluga ten opzichte van PingChat! en WhatsApp is de mogelijkheid om ook meerdere mensen tegelijkertijd tekstberichten en foto’s te sturen, door groepen aan te maken.

De overname van Beluga door Facebook zal ervoor zorgen dat de functionaliteiten van het sturen en ontvangen van berichten via Facebook wordt uitgebreid. De Facebook app’s voor iPhone, Android en BlackBerry zullen in de toekomst ook deze functionaliteit krijgen, waardoor het een grote concurrent wordt voor de bestaande app’s. Maar het is nog even wachten voordat duidelijk wordt wat Facebook exact met de overname van Beluga wil bereiken.

Bron: Mashable

Afbeeldingen Beluga
GD Star Rating
loading...

Lees meer:

Home | Mobile | Facebook komt met concurrent voor PingChat! en WhatsApp
Facebook icon

Hallo Facebookblog.nl bezoeker, heeft dit artikel je verder geholpen?

Like en deel dit artikel met je Facebook Vrienden:


Word Fan van ons op Facebook:
Je reactie dient te voldoen aan onze uitgangspunten