Facebook inside Sony Ericsson Xperia Arc en Play

Mobile | Geschreven door Hans Willemse | 01-06-2011 | No Comment
facebook-inside-sony-ericsson-xperia

Heb jij een Sony Ericsson Xperia Arc of Play? Update dan snel Android op je mobiel en beleef ‘Facebook inside Xperia’. Met Facebook inside Xperia op je telefoon kan je nog makkelijker en sneller gebruik maken van Facebook. Foto’s delen met vrienden, je adresboek, contactpersonen en agenda synchroniseren is vanaf nu nog makkelijker.

Facebook inside Xperia

De update voor je Sony Ericsson geeft een nieuwe dimensie aan je telefoon. Een groot aantal functies zijn toegevoegd, waardoor Facebook een beleving wordt. Een muzieknummer wat je afspeelt ‘liken’ of de verjaardagen van al je vrienden in je agenda zetten is nu nog makkelijker geworden. Ook kan je kiezen om de profielfoto’s van vrienden te gebruiken als foto’s van contactpersonen.

Het nieuwsoverzicht van je Facebook profiel wordt direct vernieuwd zonder dat je de Facebook applicatie hoeft te openen. Verder kan je direct op het beginscherm reactie plaatsen of status-updates ‘liken’.

Wil jij ook Facebook inside Xperia op je Android telefoon? Update dan je telefoon om direct toegang te krijgen tot de nieuwe functies.

GD Star Rating
loading...

Lees meer:

Home | Mobile | Facebook inside Sony Ericsson Xperia Arc en Play
Facebook icon

Hallo Facebookblog.nl bezoeker, heeft dit artikel je verder geholpen?

Like en deel dit artikel met je Facebook Vrienden:


Word Fan van ons op Facebook:
Je reactie dient te voldoen aan onze uitgangspunten