Beluga is dood leve Facebook Messenger

Mobile | Geschreven door Hans Willemse | 31-10-2011 | No Comment
facebook-messenger-beluga

Facebook kocht begin dit jaar berichtendienst Beluga, een concurrent van Whatsapp en PingChat! Al snel volgde de geruchten van Facebook Messenger. Nu Facebook Messenger voor zowel de iPhone als BlackBerry en Android-telefoons beschikbaar is heeft Facebook besloten te stoppen met Beluga.

Facebook Messenger voor iPhone, BlackBerry en Android

Vanaf 11 november stopt Facebook met de ondersteuning van Beluga. Uiteraard heeft Facebook gebruik gemaakt van de kennis en techniek van Beluga voor de Facebook Messenger apps. Voor gebruikers van Beluga is het mogelijk tot 15 december berichten te lezen en te downloaden via de Beluga applicatie of website, hierna wordt de berichtendienst volledig gesloten. Facebook zegt er zelf het volgende over op de website van Beluga:

Now that Facebook Messenger is available everywhere, we’ve decided to stop offering Beluga as a separate service. You can keep using Beluga for now, but we’ll be phasing it out over the next few weeks.

Facebook Messenger downloaden

Heb je een iPhone, BlackBerry of Android-telefoon? Download dan via onderstaande pagina’s de Facebook Messenger app voor je telefoon.

GD Star Rating
loading...

Lees meer:

Home | Mobile | Beluga is dood leve Facebook Messenger
Facebook icon

Hallo Facebookblog.nl bezoeker, heeft dit artikel je verder geholpen?

Like en deel dit artikel met je Facebook Vrienden:


Word Fan van ons op Facebook:
Je reactie dient te voldoen aan onze uitgangspunten