Facebook Timeline voor Facebook Pagina’s nu ook op mobiele apparaten

Marketing | Geschreven door Hans Willemse | 16-07-2012 | No Comment
facebook-app-iphone

Facebook is begonnen met het uitrollen van de Facebook Timeline voor Facebook Pagina’s op alle mobiele platformen, zoals iPhone, iPad, Android-apparaten en Windows Phone. In XXXX kregen alle Facebook Pagina’s, na de Facebook Profielen van regulieren gebruikers, de beschikking over de nieuwe lay-out.

Facebook Timeline voor Pagina’s op mobiele platformen

Kleinere iconen, onder de grotere ‘Like-button’, maken het makkelijker om te navigeren naar foto’s, evenementen en andere tabbladen van de Facebook Pagina, zoals we dit al kennen van de reguliere versie. De voorgaande lay-out van Facebook Pagina’s op bijvoorbeeld een mobiele telefoon of tablet tonde alleen een profielfoto, het aantal Facebook Fans en direct daaronder het Prikbord van de Pagina.

Beheerder van Facebook Pagina

Net zoals de Facebook Timeline voor gebruikers zal de weergave van de Facebook Timeline voor Facebook Pagina’s op mobiele apparaten automatisch worden doorgevoerd. Er is dus geen handeling vereist door beheerders van Facebook Pagina’s. Bekijk hieronder een voorbeeld van de Facebook Pagina van Mashable.com in de oude en nieuwe weergave.

GD Star Rating
loading...

Lees meer:

Home | Marketing | Facebook Timeline voor Facebook Pagina’s nu ook op mobiele apparaten
Facebook icon

Hallo Facebookblog.nl bezoeker, heeft dit artikel je verder geholpen?

Like en deel dit artikel met je Facebook Vrienden:


Word Fan van ons op Facebook:
Je reactie dient te voldoen aan onze uitgangspunten