Verwacht: Berichten ontvangen en verzenden met Facebook Pagina’s

Marketing | Geschreven door Hans Willemse | 20-12-2011 | No Comment
facebook-pagina-messages

Facebook is begonnen met het testen van ‘Private Messages’ voor Facebook Pagina’s. Hiermee kunnen beheerders van Facebook Pagina’s berichten ontvangen en versturen. Het versturen en ontvangen van berichten is nu alleen mogelijk voor Facebook gebruikers. Is het toevoegen van deze nieuwe functionaliteit een grote verandering voor Facebook Pagina’s?

Privéberichten voor Facebook Pagina’s

Beheerders van Facebook Pagina’s kunnen momenteel niet direct berichten versturen naar hun Fans of andere Facebook gebruikers. Gelukkig zal dit ook niet veranderen, ook niet met de komst van privéberichten voor Facebook Pagina’s. Op een beperkt aantal Facebook Pagina’s is een ‘Message’ knop toegevoegd. Hiermee kunnen Fans en andere gebruikers een bericht sturen naar de Facebook Pagina, aldus Wearesocial.net.


Voor gebruikers is het bericht zichtbaar en na te lezen in het tabblad ‘Messages’, zoals dit ook is te doen met reguliere berichten. Beheerders van een Facebook Pagina ontvangen een notificatie van het bericht en kunnen er vervolgens op reageren. Alleen wanneer een gebruiker een bericht heeft gestuurd kunnen Facebook Pagina’s reageren op het bericht. Het is dus voor beheerders van Facebook Pagina’s niet mogelijk om een bericht te sturen zonder een bericht te hebben ontvangen van een Fan of gebruiker.

Privé reacties

Naast het testen van berichten voor Facebook Pagina’s is Facebook tegelijkertijd begonnen met het testen van privé reacties. Beheerders van Facebook Pagina’s kunnen hiermee een privé bericht sturen naar aanleiding van een reactie op een Status-update. Facebook heeft bevestigd beide functionaliteiten te testen, maar wil verder geen informatie geven.

We are currently testing a feature that allows people and Pages to communicate privately. We have no further details to share at this time.

GD Star Rating
loading...

Lees meer:

Home | Marketing | Verwacht: Berichten ontvangen en verzenden met Facebook Pagina’s
Facebook icon

Hallo Facebookblog.nl bezoeker, heeft dit artikel je verder geholpen?

Like en deel dit artikel met je Facebook Vrienden:


Word Fan van ons op Facebook:
Je reactie dient te voldoen aan onze uitgangspunten