Standaard Facebook beveiligingsopties

How-to | Geschreven door Roel Willems | 08-08-2011 | 136 Comments
facebook-beveiliging

Online komen we iets minder meldingen van gehackede en gekraakte accounts tegen, maar toch ontvangen we elke dag wel een aantal vragen die betrekking hebben op accounts die zijn gekraakt of “spam” berichten sturen naar vrienden en zelfs vrienden van vrienden.

Veiligheid en je Facebook account

Een Facebook profiel bevat heel erg veel privacy gevoelige informatie. Naast je leeftijd, geslacht, naam en interesses kunnen kwaadwillende eenvoudig achterhalen wie je vrienden zijn. Doordat mensen snel geneigd zijn berichten van vrienden te openen is het dan ook voor hackers en spammers interessant om Facebookaccounts te kraken en vanuit privé accounts berichten te versturen.

Het kraken van accounts gebeurt op heel erg veel verschillende manieren, zo worden wachtwoorden gestolen via onbeveiligde Wifi netwerken maar ook “Like” en inlogknoppen die jou als bezoeker niet naar Facebook naar een fake-Facebook pagina sturen waarna je door het inloggen op de fake pagina je inlognaam en wachtwoord kado hebt gedaan aan de hacker/spammer.

Uiteraard is het verliezen van toegang tot je account, de hacker veranderd gewoon je wachtwoord, een van de ergste dingen die kunnen gebeuren. Maar we ontvangen steeds meer meldingen van gebruikers die merken dat er berichten worden verstuurd naar hun vrienden vanuit hun account.

Hou je account veilig

Hoe zorg je er voor dat je account veilig blijft? Om antwoord te geven op die vraag publiceren we deze week een serie artikelen over veiligheid op en rond Facebook. Van beveiliging- en privacyinstellingen tot uitleg hoe je een gehacked account weer kan terugkrijgen en veilig kan maken. Vandaag de start: De standaard Facebook beveiligingsoptie

Beveilig je account met de standaard Facebook beveilingsopties

Het lijkt een open deur, maar we merken dat veel mensen hun account (nog) niet optimaal beveiligen. Toch is dit wel de manier om te zorgen dat je account niet wordt gehacked of gekaapt door spammers. Met onderstaande beveiligingsinstellingen van Facebook zelf zorg je er eenvoudig voor dat je account optimaal beschermd is tegen kwaadwillende:

Kies een veilig wachtwoord

We beginnen direct met eveneens een open deur; kies een veilig wachtwoord voor je Facebook account. Vermeid het gebruik van namen/woorden/datum. Zorg er zeker voor dat je wachtwoord niets te maken heeft met iets wat je op je (publieke) Facebook pagina deelt met andere.

Het beste kan je kiezen voor een bepaalde code met cijfers en letters die voor jou te onthouden is, ga er vanuit dat elk wachtwoord wat je met raden zou kunnen achterhalen is voor hackers en andere kwaadwillende;

Schakel de beveiligde verbinding in (HTTPs)

Schakel HTTPs in voor een beveiligde verbinding met de Facebook website hierdoor is wat vanaf jou computer verstuurd wordt naar Facebook en terug niet “af te luisteren”. Een beveiligde verbinding herken je aan “https://” in de adresbalk van je browser vóór facebook.com/…;

Activeer “Meldingen over aanmelding”

Vanuit Facebook kan je een melding krijgen van e-mail of SMS wanneer wordt geprobeerd toegang tot je account te krijgen vanaf een niet eerder gebruikte computer of een niet eerder gebruikt mobiel apparaat. Dit is een erg handige functionaliteit om te herkennen of kwaadwillende (proberen) je account te gebruiken. Je vind de instellingen onder “Accountinstellingen” > “Beveiligingsinstellingen”

Aanmeldgoedkeuring

Activeer de “aanmeldgoedkeuring” functionaliteit van Facebook. Bij elke keer dat wordt ingelogd vanaf een nieuwe computer (of bijvoorbeeld een smartphone / iPad) krijg je op je eigen telefoon een code ter bevestiging om het “apparaat” toegang te geven. Zo weet je zeker dat iemand vanaf een andere locatie / PC niet op je account kan inloggen (uiteraard moet je de code uit de door Facebook toegestuurde sms aan niemand doorgeven, ook de mensen van Facebook zelf zullen hier nooit naar vragen!)

Actieve sessies controleren

Onder “Accountinstellingen” > “Beveiligingsinstellingen” vind je een onderdeel waarin je kan controleren vanaf welke locaties je account gebruikt is en op dit moment gebruikt wordt. Tevens kan je actieve sessies verbreken, handig als je vergeten bent om op een PC bij in een internet café of op school vergeten bent uit te loggen. Maar tevens kan je hier herkennen of iemand vanaf een andere locatie dan waar je ooit geweest bent toegang heeft (gehad) tot je account. Neem dan geen risico, verbreek de sessie van de vreemde inloglocatie en verander direct je wachtwoord.

Wel moeten we hierbij opmerken dat de locatie niet altijd goed opgepikt wordt door Facebook, zo kan het voorkomen dat hij voor Breukelen (bij Utrecht) denkt dat je ingelogd bent vanaf Amsterdam. Maar met een beetje logisch nadenken een handige functionaliteit om periodiek te controleren of er geen misbruik wordt gemaakt van je account.

Herkende apparaten nalopen

De herkende apparaten (eveneens te vinden onder “Accountinstellingen” > “Beveilingsinstellingen”) lijkt veel op actieve sessies alleen geeft dit een overzicht van de apparaten die allemaal toegang hebben tot het account. Het is ook verstandig deze lijst periodiek door te lopen en oude meldingen van apparaten te verwijderen.

In het volgende deel gaan we verder in op het verbeteren van de veiligheid en wel door de privacy settings helemaal na te lopen

Heb je zelf nog beveiligingstips of ervaringen over het beveiligen van je account? Laat het weten in de reacties!

GD Star Rating
loading...
Standaard Facebook beveiligingsopties, 4.0 out of 5 based on 10 ratings

Lees meer:

Home | How-to | Standaard Facebook beveiligingsopties
Facebook icon

Hallo Facebookblog.nl bezoeker, heeft dit artikel je verder geholpen?

Like en deel dit artikel met je Facebook Vrienden:


Word Fan van ons op Facebook:
 • Annet

  Hallo! En wat te doen wanneer je account op FB al is gehacked??

  • Anonymous

   @9b55724ef0ba5bad68b15109547c2b19:disqus Bekijk eens de volgende Help pagina van Facebook: https://www.facebook.com/help/?topic=security

 • Marleen

  Hallo, ik kan de lijst met aangemelde apparaten van waaruit ik ooit op vakantie heb ingelogd niet verwijderen. Als ik op de blauwe letters  `verwijderen` klik, gebeurt er niets….Hoe kan dat?

  • Anonymous

   @1cf3d57e2961c2c1b4420a2aeb00038b:disqus De lijst toont alle herkende apparaten. Achter elk apparaat, zoals een computer, mobiel of tablet, staat “Verwijderen”. Wanneer je een apparaat wilt verwijderen kies je voor deze optie. Het apparaat en de datum worden doorgestreept.
   Wanneer dit niet gebeurt kan het zijn dat je browser (bijvoorbeeld Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome) niet up-to-date is. Update je browser naar de laatste versie en probeer het nog eens.

   Laat het even weten of het lukt of niet! :)

   • Naomi Blankert

    Beste hans, ik heb het zelfde probleem als Marleen.
    Ik probeer aangemelde apparaten uit mijn “herkende apparatenlijst”te verwijderen maar als ik op verwijderen klik dan gebeurd er niks. Mijn facebook is al een aantal keer gehackt dus ik wil nu graag alle onbekende apparaten wissen, maar dat lukt dus niet.

    • Anonymous

     @be9ab2f4a5bfed03b74ecff8f1a0d122:disqus Heel goed dat je alle onbekende apparaten wilt verwijderen. Probeer het eens op een andere computer of in een andere browser (bijvoorbeeld Firefox of Chrome). Succes! 
     Laat het even weten als het wel of niet lukt! :)

 • P Grunberg

  Wat kun je het beste doen als je telefoon is gestolen en je facebook erop hebt staan als app? Je geeft daar nooit je ww in.
  Ww is al veranderd, als de dief de simkaart verwijdert die is geblokkeerd, kunnen ze dan via een wifi verbinding nog op je facebook?

  • Anonymous

   @eeffedb4265395e2f505a8ec3e60f4ad:disqus Wat vervelend dat je telefoon gestolen is! Wat je zegt is echter niet helemaal waar, voor het bezoeken van de websites facebook.com, m.facebook.com of om gebruik te maken van een Facebook app moet je de eerste keer je wachtwoord invoeren. Deze wordt echter opgeslagen door je telefoon.

   Verwijder je (gestolen) telefoon uit de lijst van herkende apparaten. Ga hiervoor naar Account – Accountinstellingen – Beveiliging – Herkende apparaten. Wanneer je de telefoon verwijderd als herkend apparaat, zal Facebook opnieuw het wachtwoord vragen.

   Succes!

 • Anonymous

  Hallo, ik kan sinds maandagavond niet meer in mijn account. Ik had een aantal herkende apparaten aangeduid al maanden geleden. Een paar maand geleden had ik nog een extra security setting aangeduid, als ik wil aanloggen op een niet herkend apparaat, dan moet ik een code invoeren die naar mijn gsm-nr gestuurd word. Sinds maandagavond herkent facebook geen enkele van mijn herkende apparaten. Waar ik ook inlog vraagt facebook nu om de code in te voeren die ze mij per sms hebben verstuurd. Ik krijg echter geen codes meer toe via sms. Mijn gsm-nr waar ze naar verwijzen klopt nog altijd. Laatste keer dat ik dit nodig had was op 13 augustus, en toen heb ik wel sms met code gekregen. Ik heb ondertussen al vanalles geprobeerd om terug te kunnen inloggen. Paswoord veranderd, via oude links terug inloggen, mail naar facebook sturen. Niks helpt…. Kan jij mij advies geven? Alvast bedankt.

  • Britt

   Ik heb precies hetzelfde probleem ! Ik weet echter niet hoe ik die code nou nog ooit zou kunnen krijgen .

 • Rita Straetmans

  waarom kan ik niet aanmelden op fb

 • Rita Straetmans

  ik ben mijn ww verloren en kan niet meer op fb en code heb ik ook niet staan als – Aangepast door redactie: E-mail en gebruikersnaam verwijderd om privacy problemen en spam te voorkomen – kan je mij a u b helpen want daar sta 11 mill chips op poker

 • Janlo

  Ik wil mij afmelden voor Facebook, weet iemand hoe dat moet ?

 • Anonymous

  @b8cf035c386d1bd7a8eadc1482346e97:disqus Hallo Francois, aan je vraag hebben we eerder een artikel gewijd. Lees: http://facebookblog.nl/facebook-meldingen/account-tijdelijk-niet-beschikbaar/

 • Jessica

  nou ik snap hier niks van want ik heb nergens bij mijn facebook beveiligings instellingeniets  ingesteld zoals hierboven beschreven en werd ineens uit facebook gegooid en moest mijn mobielenummer invoeren om via sms n code te krijgen om weer er op te kunnen???? en nu heb ik vannacht vanaf half 3, kort na elkaar 4 smsjes ontvangen met deze code!?
  Ik vraag me dus af hoe dit mogelijk is en waarom ik deze smsjes heb ontvangen??? Ook heb ik natuurlijk helemaal geen zin om snachts hier smsjes van te ontvangen!!

 • Isabelle Vanbeveren

  Heb net hetzelfde probleem, kan op mijn 3 herkende apparaten ,niet meer inloggen zonder code.
  En die code krijg ik NIET.
  Heb ook een mail gestuurd naar Facebook, met een kopij van mijn identiteitskaart…. maar tot nu toe geen antwoord.
  Hoop dat het in orde komt
  Een hopeloze Facebooker

  • http://Facebookblog.nl Hans Willemse

   @798687bdd0965713cb490db3b1d6300b:disqus Facebook is ‘redelijk’  snel met het afhandelen van problemen. Ik verwacht dat je binnen enkele dagen een reactie ontvangt met daarin een oplossing van je probleem.

   • Isabelle Vanbeveren

    we zijn een dagje verder en nog steeds geen nieuws. Ik blijf hopen. Hou je op de hoogte. Mvgr

   • Isabelle Vanbeveren

    Hallo Hans, ik begin me echt ongerust te maken. Het is nu sinds zondag dat ik niet meer op mijn account kan. Is er een andere manier om met Facebook in contact te komen?? Telefoon misschien?? Ik ben beheerder van een groep van 1800 leden  en zou zo snel mogelijk terug op mijn account moeten geraken.
    Mvrg, een hopeloze Facebooker

 • Minnieme

  Hallo, Ik kreeg zojuist een melding op Facebook dus niet per mail, dat ik aangemeld zou zijn op een andere locatie dichtbij Londen..  Er werd me gevraagd vanuit Facebook om het wachtwoord direct te veranderen.. Ik vroeg me natuurlijk direct af ; hoe het mogelijk is dat er iemand geprobeerd heeft in te loggen dichtbij Londen, terwijl ik zelf dichtbij de Duitse grens woon… Is er inderdaad iemand geweest die me wachtwoord heeft weten te achterhalen en dus ook ingelogd heeft op deze locatie? En was deze melding inderdaad vanuit Facebook of was het een vals bericht?

 • Minnieme

  Hoe kan het dat ik aangemeld bleek op een locatie dichtbij Londen? Deze melding kreeg ik via Facebook en er werd mij gevraagd om opnieuw me ww te vernieuwen. Kan het xzijn dat de locatie verkeerd was? Of is er inderdaad geprobeerd in te loggen op mijn account vanuit Londen?

 • Philomène

  Alles heb ik al geprobeerd, maar kom gewoon niet op mijn account, zelfs opnieuw registreren lukt niet,ik blijf maar in een cirkel zitten met steeds dezelfde vragen!!

 • Bente_prins

  Ik heb alle stappen ondernomen om het wachtwoord van mijn facebook te hertellen alleen nu is de laatste stap een code invoeren die naar mijn telefoonnummer wordt gestuurd voordat ik weer op facebook kan. probleem: ik krijg de code niet toegstuurd..

  • http://Facebookblog.nl Hans Willemse

   @62b3a5abb09bc944e1477d0174f36bc5:disqus Neem hiervoor contact op met Facebook. Helaas kunnen wij je hier niet mee helpen.

 • Emiel Defrancq

  hallo ik heb te veel mijn wachtwoord veranderd na mekaar , nu wil ik op mijn facebook maar dat gaat niet , ik heb ondertussen al mijn wachtwoord veranderd maar er komt telkens ‘ Je probeert te vaak. Probeer het alsjeblieft later. ‘ ? maar later ? wanneer is later ? a u b reageer snel…

  • http://Facebookblog.nl Hans Willemse

   @6ad24c7af9d36204cf2eba595ce86f55:disqus Kan je het probleem meer toelichten? Neem anders contact op met Facebook om je probleem te verhelpen. Succes!

 • mg

  Hallo. Ik heb mijn mobiele nummer verwijdert omdat ik dacht dat ik dan zonder sms code kon inloggen. Nu kan ik wel inloggen met mijn wachtwoord maar krijg ik mijn facebook pagina niet. Facebook geeft aan dat ik met een herkend apparaat moet inloggen maar hij herkent niets. Wat moet ik doen?

  • http://Facebookblog.nl Hans Willemse

   Aanmeldgoedkeuring, het goedkeuren van onbekend apparaat door een sms of e-mail, is gekoppeld aan een Facebook account en niet aan een Facebook Pagina. Als je bent ingelogd als gebruiker kan je overschakelen om Facebook te gebruiken als beheerder van een Facebook Pagina.

   Beheerders van een Facebook Pagina kunnen bijvoorbeeld ook geen telefoonnummer instellen op de Facebook Pagina of aanpassingen doen via ‘Accountinstellingen’. Beide wordt geregeld via het Facebook account van de beheerders.

 • Missviicc

  Hoi mensen ik heb hetzelfde probleem als Liesbet zoals ze zei ik kan ook niet inloggen! En ik kreeg de code  via sms maar het probleem is die code werkt niet wat moet ik doen? 
  Kan iemand me please helpen. Ik heb me account nu echt nodig. :(
  LiesbetInklappenHallo, ik kan sinds maandagavond niet meer in mijn account. Ik had een aantal herkende apparaten aangeduid al maanden geleden. Een paar maand geleden had ik nog een extra security setting aangeduid, als ik wil aanloggen op een niet herkend apparaat, dan moet ik een code invoeren die naar mijn gsm-nr gestuurd word. Sinds maandagavond herkent facebook geen enkele van mijn herkende apparaten. Waar ik ook inlog vraagt facebook nu om de code in te voeren die ze mij per sms hebben verstuurd. Ik krijg echter geen codes meer toe via sms. Mijn gsm-nr waar ze naar verwijzen klopt nog altijd. Laatste keer dat ik dit nodig had was op 13 augustus, en toen heb ik wel sms met code gekregen. Ik heb ondertussen al vanalles geprobeerd om terug te kunnen inloggen. Paswoord veranderd, via oude links terug inloggen, mail naar facebook sturen. Niks helpt…. Kan jij mij advies geven? Alvast bedankt

  • mg

    Ik heb hetzelfde probleem als Missviicc, alleen staat mijn mobiele nummer er ook niet meer. Nu kan ik niet op mijn account want deze melding wordt er gegeven:

   Meld je aan vanaf een herkende computer
   Heb je je code nog niet ontvangen? Sms-berichten kunnen soms tot 12 uur worden vertraagd.Je kunt je aanmelden vanaf een herkend apparaat om deze aanmelding goed te keuren.Gebruik
   je een nieuwe browser? Omdat je aanmeldgoedkeuring hebt ingeschakeld,
   word je gevraagd een veiligheidscode in te voeren wanneer je je aanmeldt
   via een nieuwe browser (ook als je een andere browser hebt gebruikt op
   je computer).Er
   is momenteel geen telefoon in je account vastgelegd. Meld je aan vanaf
   een herkend apparaat om toegang tot je account te krijgen.
   Zodra
   je weer toegang hebt, wordt je aangeraden een nieuwe telefoon toe te
   voegen of de functie voor aanmeldgoedkeuring uit te schakelen.Overige opties:Neem contact op met onze klantenserviceIk heb contact met ze opgenomen en een mail gestuurd dus ik hoop dat ik wat terug krijg zodat ik weer kan inloggen.

   • Missviicc

    Hoi, mg kan je mij misschien die link van de klantensevice doorgeven.

    • X-boo

     Ik kan het ook nergens vinden… Ik moet een telefoonnummer invoeren en dan zou ik een sms krijgen waarin een code staat. Het nummer klopt wel, ik krijg (veel later) een sms maar die er staat geen code in. Dus nu wil ik contact opnemen met Facebook, maar ik kan er niks over vinden. En ook geen plek waar ik zelf een probleem kan beschrijven. Ik kan alleen al bestaande problemen lezen, maar daar staat het volgens mij niet tussen. Wat kan ik nu het beste doen? 

     • http://Facebookblog.nl Hans Willemse

      @76664c6d5a91cdfbd6121864cf72dea4:disqus @118a5ca96bdb19adb87591df1f870337:disqus @f399b2f9b115f9be1cdd39dbceccc831:disqus In het artikel ‘Help! Ik ontvang geen sms bij aanmelden op Facebook’ geven we oplossingen en tips voor wanneer je problemen hebt met het ontvangen van een sms code van Facebook. http://facebookblog.nl/how-to/help-ik-ontvang-geen-sms-bij-aanmelden-op-facebook/

     • Piet

      Als je niet meer antwoorden hebt dan die gelijk zijn aan facebook dan blog niet meer betse Hans. Het is al triest genoeg dat facebook niets voor je doet en jij antwoord al niet veel meer.

 • Newnottoc

  Hallo, ik kan sinds een paar dagen niet meer op mijn facebook account. Er staat iets van geblokkeerd om veiligheidsredenen. Ik moet mijn gsm nummer geven zodat ik een sms krijg. dit doe ik dan, maar ik krijg geen sms toegestuurd. dan probeer ik het nog eens en zegt hij dat ik teveel codes vraag op te korte termijn. als ik het via bellen i.p.v. smsen laat doen, krijg ik als antwoord dat het systeem is overbelast en het binnen een paar minuten opnieuw moet proberen.
  Als ik het dan een tien minuten later probeer zegt hij weer dat ik teveel codes aanvraag op te korte tijd. Ik kan maar om de 24 een poging wagen. Tot nu geen succes na 6 dagen.
  Ik begrijp zelfs niet waarom mijn account geblokkeerd is, nooit iets verkeerd gedaan op facebook.

  • Flooreningrid

   Hallo, ook wij kunnen niet meer op onze facebook account. wij krijgen wel elke keer een sms van facebook alleen met een code nullnull. Als we dit invullen krijgen we te zien dat de code niet klopt. Nu weten we het ook niet meer?.

   • http://Facebookblog.nl Hans Willemse

    In het artikel ‘Help! Ik ontvang geen sms bij aanmelden op Facebook’ geven we oplossingen en tips voor wanneer je problemen hebt met het ontvangen van een sms code van Facebook. http://facebookblog.nl/how-to/help-ik-ontvang-geen-sms-bij-aanmelden-op-facebook/

    • Kwibus

     Als je niet meer antwoorden hebt dan die gelijk zijn aan facebook dan blog niet meer betse Hans. Het is al triest genoeg dat facebook niets voor je doet en jij antwoord al niet veel meer.

  • Wilhelmthijssen

   hebben wij ook gehad en na een dag of 5-6-7 moesten we via foto’s vragen beantwoorden en toen deed ie het weer. Inmiddels dus een nieuw account aangevraagd en nou hebben we daar het ge…. mee. Hoop voor je dat ie het snel weer doet.

   • Flooreningrid

    Heb jij nog naar welk emailadres het rapport is gestuurd? Heb nog steeds geen antwoord van FB.

    • http://Facebookblog.nl Hans Willemse

     In het artikel ‘Help! Ik ontvang geen sms bij aanmelden op Facebook’ geven we oplossingen en tips voor wanneer je problemen hebt met het ontvangen van een sms code van Facebook. http://facebookblog.nl/how-to/help-ik-ontvang-geen-sms-bij-aanmelden-op-facebook/

     • Kwibus

      Als je niet meer antwoorden hebt dan die gelijk zijn aan facebook dan blog niet meer betse Hans. Het is al triest genoeg dat facebook niets voor je doet en jij antwoord al niet veel meer.

  • http://Facebookblog.nl Hans Willemse

   In het artikel ‘Help! Ik ontvang geen sms bij aanmelden op Facebook’ geven we oplossingen en tips voor wanneer je problemen hebt met het ontvangen van een sms code van Facebook. http://facebookblog.nl/how-to/help-ik-ontvang-geen-sms-bij-aanmelden-op-facebook/

 • Mel.

  Hallo Hans,
  Ik heb ook en probleem met Facebook.
  Had al een facebookaccount en wilde er nog 1 bij maken op het zelfde emailadres. Nu kan ik wel op het 2e account koken maar niet meer op m’n eerste.
  Ik hoop dat jij me kunt helpen

 • Wilhelmthijssen

  ik kan niet meer inmijn account. nu stuurt facebook mij een inlogcode, maar mijn telefoon kan die code niet lezen…onleesbaar is alles wat ik te zien krijg. Hoe kom ik aan mijn code. Een zeer gefrustreerde facebook gebruiker

 • An

  Waarom krijg ik dit te vermeld:

  Beveiligingscontroles dragen eraan bij dat Facebook betrouwbaar en spamloos blijft.Use a phone to verify your accountThe phone number you use can only verify one account. Once you enter your number, you’ll receive a code that you’ll be able to enter on Facebook to verify your account. Your phone number will only be used to verify your account and will not be shared with anyone without your consent.Enter a phone numberVervolgens krijg ik ik de melding; typ je telefoonnummer in.  Het opgegeven telefoonnummer is niet geldig. Controleer het nummer en voer een correct telefoonnummer in.Landcode:Afghanistan (+93)Albanië (+355)Algerije (+213)Amerikaans-Samoa (+1)Amerikaanse Maagdeneilanden (+1)Andorra (+376)Angola (+244)Anguilla (+1)Antigua (+1)Argentinië (+54)Armenië (+374)Aruba (+297)Australië (+61)Azerbeidzjan (+994)Bahrein (+973)Bangladesh (+880)Barbados (+1)België (+32)Belize (+501)Benin (+229)Bermuda (+1)Bhutan (+975)Bolivia (+591)Bonaire, Sint Eustatius and Saba (+599)Bosnië en Herzegovina (+387)Botswana (+267)Brazilië (+55)Brits grondgebied Indische oceaan (+246)Britse Maagdeneilanden (+1)Brunei (+673)Bulgarije (+359)Burkina Faso (+226)Burundi (+257)Cambodja (+855)Canada (+1)Centraal-Afrikaanse Republiek (+236)Chili (+56)China (+86)Colombia (+57)Comoren (+269)Cookeilanden (+682)Costa Rica (+506)Cuba (+53)Curaçao (+599)Cyprus (+357)De Bahama’s (+1)Democratische Republiek Congo (+242)Democratische Republiek Congo (+243)Denemarken (+45)Djibouti (+253)Dominica (+1)Dominicaanse Republiek (+1)Duitsland (+49)Ecuador (+593)Egypte (+20)El Salvador (+503)Equatoriaal-Guinea (+240)Eritrea (+291)Estland (+372)Ethiopië (+251)Faeröereilanden (+298)Falklandeilanden (+500)Federale Staten van Micronesia (+691)Fiji (+679)Filipijnen (+63)Finland (+358)Frankrijk (+33)Frans-Guyana (+594)Frans-Polynesië (+689)Gabon (+241)Gambia (+220)Georgië (+995)Ghana (+233)Gibraltar (+350)Grenada (+1)Griekenland (+30)Groenland (+299)Guadeloupe (+590)Guam (+1)Guatemala (+502)Guinee (+224)Guinee-Bissau (+245)Guyana (+592)Haïti (+509)Honduras (+504)Hong Kong (+852)Hongarije (+36)Ierland (+353)IJsland (+354)India (+91)Indonesië (+62)Irak (+964)Iran (+98)Israël (+972)Italië (+39)Ivoorkust (+225)Jamaica (+1)Japan (+81)Jemen (+967)Jordanië (+962)Kaaimaneilanden (+1)Kaapverdische eilanden (+238)Kameroen (+237)Kazachstan (+7)Kenia (+254)Kirgizië (+996)Kiribati (+686)Koeweit (+965)Kosovo (+381)Kroatië (+385)Laos (+856)Lesotho (+266)Letland (+371)Libanon (+961)Liberia (+231)Libië (+218)Liechtenstein (+423)Litouwen (+370)Luxemburg (+352)Macau (+853)Macedonië (+389)Madagaskar (+261)Malawi (+265)Malediven (+960)Maleisië (+60)Mali (+223)Malta (+356)Marokko (+212)Marshalleilanden (+692)Martinique (+596)Mauritanië (+222)Mauritius (+230)Mayotte (+262)Mexico (+52)Moldavië (+373)Monaco (+377)Mongolië (+976)Montenegro (+382)Montserrat (+1)Mozambique (+258)Myanmar (+95)Namibië (+264)Nauru (+674)Nederland (+31)Nepal (+977)Nicaragua (+505)Nieuw-Caledonië (+687)Nieuw-Zeeland (+64)Niger (+227)Nigeria (+234)Niue (+683)Noord-Korea (+850)Noordelijke Marianen (+1)Noorwegen (+47)Norfolk (+672)Oeganda (+256)Oekraïne (+380)Oezbekistan (+998)Oman (+968)Oostenrijk (+43)Pakistan (+92)Palau (+680)Palestina (+970)Panama (+507)Papoea-Nieuw-Guinea (+675)Paraguay (+595)Peru (+51)Polen (+48)Portugal (+351)Puerto Rico (+1)Qatar (+974)Réunion (+262)Roemenië (+40)Rusland (+7)Rwanda (+250)Saint Barthélemy (+590)Saint Kitts en Nevis (+1)Saint Martin (+590)Saint Vincent en de Grenadines (+1)Saint-Pierre en Miquelon (+508)Salomonseilanden (+677)Samoa (+685)San Marino (+378)Sao Tomé en Principe (+239)Saoedi-Arabië (+966)Senegal (+221)Servië (+381)Seychellen (+248)Sierra Leone (+232)Singapore (+65)Sint Helena (+290)Sint Maarten (+599)Slovenië (+386)Slowakije (+421)Soedan (+249)Somalië (+252)South Sudan (+211)Spanje (+34)Sri Lanka (+94)St. Lucia (+1)Suriname (+597)Swaziland (+268)Syrië (+963)Tadzjikistan (+992)Taiwan (+886)Tanzania (+255)Thailand (+66)Timor-Leste (+670)Togo (+228)Tokelau (+690)Tonga (+676)Trinidad en Tobago (+1)Tsjaad (+235)Tsjechische Republiek (+420)Tunesië (+216)Turkije (+90)Turkmenistan (+993)Turks- en Caicoseilanden (+1)Tuvalu (+688)Uruguay (+598)Vanuatu (+678)Vaticaanstad (+39)Venezuela (+58)Verenigd Koninkrijk (+44)Verenigde Arabische Emiraten (+971)Verenigde Staten (+1)Vietnam (+84)Wallis en Futuna (+681)Wit-Rusland (+375)Zambia (+260)Zimbabwe (+263)Zuid-Afrika (+27)Zuid-Korea (+82)Zweden (+46)Zwitserland (+41)Telefoonnummer:Stuur mij een sms

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=1564698070 Lisa de Ruiter

  Ik kon een tijdje op mijn facebook geen vriendschapsverzoeken accepteren en ik kon niet posten. Maar tegenwoordig is mijn facebook niet beveiligd en sommige vrienden kan ik niet meer terug vinden, want dan zegt hij, dat de pagina niet bestaat. Wat moet ik doen?

 • Valeri

  Beste,

  ik kan niet inloggen op mijn facebook. Elke keer als ik probeer moet ik normaal een bevestigingscode krijgen op mijn GSM maar die krijg ik niet… Kan u mij helpen of weet u wat te doen? Ik heb alles al geprobeerd: via betrouwbare vrienden, herinstelling wachtwoord maar telkens kom ik weer op hetzelfde terecht nl een bevestigingscode intypen maar die komt er helemaal niet… Groetjes Valeri

  • http://Facebookblog.nl Hans Willemse

   Lees het volgende artikel om problemen met het ontvangen van een sms code van Facebook: http://facebookblog.nl/how-to/help-ik-ontvang-geen-sms-bij-aanmelden-op-facebook/

   • Piet

    Als je niet meer antwoorden hebt dan die gelijk zijn aan facebook dan blog niet meer betse Hans. Het is al triest genoeg dat facebook niets voor je doet en jij antwoord al niet veel meer.

 • EA

  Iedere keer wanneer ik mij wil aanmelden krijg ik hetzelfde bericht: ja account beveiligen en dan verwijst hij me door naar: een nieuw wachtwoord aanmaken. Wie kan mij helpen?

  • Zahraatje_

   Hoi,

   Hetzelfde probleem hier.. wordt er gek van!! Heb een page aangemaakt omdat ik een nieuwe site ga lanceren per 1 feb.. en nu kan ik geen updates geven aan mijn fans op die facebookpagina. Wordt er gek van, het is al een paar dagen zo en van facebook ook geen enkele hulp!!!

 • PINA

  IK BEN AL 4 KEREN BLOKEERT WAAROM DOEN MENSEN DAT

 • Verkerkkarel

  waarom actieve sessies niet automatisch beeindigen na bepaalde tijd inactiviteit? FB laat klanten risico lopen in plaats van pro-actief te beveiligen Mensen blijven de zwakste schakel.

 • Kiekuhboehh

  Hallo,
  Ik had oooit een fb gemaakt en ben nu dus de email en de wachtwoord ervan vergeten.en als ikwachtwoord vergeten klik moet kdan een smsfunctie aankilkken. Maar probleem is dat ook  ngo een nieuwe nummer heb.
  Maar ik heb nu wel een nieuwe fb, maar wil gewoon die ouder verwijderen.Aan de profiel foto’s kun je zien dat het mijn accounts zijn.

  Dus kan iemand mij helpen?

 • Duifje232

  ok kan iemand vertellen waarom ik geen berichten meer kan versturen via fb?

 • Linds

  Hallo, Ik kan mij niet meer aanmelden op Facebook omdat ik met mijn oude nummer geregistreerd sta en daar de inlogcode naar verstuurd word. Hoe los ik dit op?

 • Marissa_vanballegooie

  Hallo, ik had een vraagje; ik moet zo’n beetje om de week mijn wachtwoord veranderen omdat er wordt geprobeerd via een niet herkend apparaat in te loggen. Betekent dit dat ik te maken heb met cyber criminaliteit of dat er grote kans is dat er een bekend iemand elke keer probeert in te loggen?

 • Jessica

  Sorry voor mijn late reactie ik kon deze blog niet meer vinden. Hartelijk dank voor je uitleg en advies! Na mijn schrijven hier is het gelukkig niet meer voorgevallen. Nogmaal mijn dank.

  Vriendelijke groeten,

  Jessica

 • Dominique Vanden Eynde

  mijn facebook account wordt om veiligheidsredenen tijdelijk geblokkeerd. Hoe lang duurt die blokkage

  • http://www.facebook.com/piet.maas59 Piet

   Verwacht hier geen antwoord Dominique. Er is ten eerste al twee maanden geen reactie meer geplaatst op vragen en ten tweede kan blogger Hans alleen verwijzen naar de facebook procedure, die jij waarschijnlijk al tot grote ergernis hebt doorlopen. Ik ben ook gehackt en uit vele reacties op internet kan ik opmaken dat een gehackt account niet meer vrij wordt gegeven en tzt verwijderd wordt. Ik heb wel contact gehad met een mailadres van facebook, maar daar komt verder ook geen enkele reactie als verwijzingen naar de procedure om een tijdelijke blokkade op te heffen. Met andere woorden; je komt niet verder. Het is triets dat facebook geen goede en adequate klantenservice heeft en ons gebruikers het gevoel geeft van “zoek het maar uit”.
   Ik heb via allemaal andere kanalen mijn vrienden op facebook laten weten dat ik gehackt ben en dat mijn account onveilig is. Daarbij iedereen gevraagd om mij van dat account te verwijderen. Tenslotte zijn wij gehackt maar lopen al onze vrienden een groot risico om door de hacker benaderd te worden of op hun account ook malware of foute software te plaatsen. Ik start tzt opnieuw en wil dit account niet eens meer gebruiken. Ik heb facebook verzocht mijn account per direct te vernietigen. Als facebook mij nu niet wil helpen en ik zou mijn account weer terugkrijgen, helaas dan vertrouw ik facebook ook onvoldoende met dat account. Ik maak wel een nieuwe, hoeveel werk dat ook is. 

 • Piet

  Fijn dat jullie weer verwijzen naar help van facebook. Maar als je daadwerkelijk gehackt bent vind je daar niets wat je kan helpen. Je wordt terugverwezen naar de procedure om de blokkering op te heffen. Dioe procedure heeft geen zin op een gehackt account. Hij komt terecht niet vrij. Waarom is facebook niet klantvriendelijker en te bereiken voor mensen met een gehackt account. Het account is van mij en wordt gebruikt door een ander. Mijn vrienden lopen ongewild en onbewust ook risico. Ik wil het graag oplossen en het account direct katen vernietigen. Facebook gedraagt zich hierin zeer arrogant en laat je mooi barsten.

 • Piet

  Als je niet meer antwoorden hebt dan die gelijk zijn aan facebook dan blog niet meer betse Hans. Het is al triest genoeg dat facebook niets voor je doet en jij antwoord al niet veel meer.

 • Gast

  Als je niet meer antwoorden hebt dan die gelijk zijn aan facebook dan blog niet meer beste Hans. Het is al triest genoeg dat facebook niets voor je doet en jij antwoord al niet veel meer.

 • Gonnie

  Sinds afgelopen zaterdag ben ik
  geblokkeerd!!!!!!!!

  Dit duurt nog steeds!!! Ik krijg de melding dat mijn account om veiligheidredenen is geblokkeerd.
  Heb het hele Helpcentrum doorgespit maar ook daar kom ik niet verder. Heb meerdere keren een rapport ingevuld maar daar komt geen respons of respons waar ik ook niet mee vooruit kom. Heb wachtwoord veranderd, etc,etc, Alles gedaan wat wordt geadviseerd. Op een bepaald moment geeft FB ook aan dat ik er weer in kan, maar bij aanmelden krijg ik wederom dezelfde reactie. Soms kan ik foto’s herkennen, uiteraard gaat dat prima. Maar daarna krijg ik als reactie dat er geen verificatiemethoden beschikbaar. Kan dit nog goedkomen??

  Ik krijg de melding dat mijn account om veiligheidredenen is geblokkeerd.
  Heb het hele Helpcentrum doorgespit maar ook daar kom ik niet verder. Heb meerdere keren een rapport ingevuld maar daar komt geen respons of respons waar ik ook niet mee vooruit kom. Heb wachtwoord veranderd, etc,etc, Alles gedaan wat wordt geadviseerd. Op een bepaald moment geeft FB ook aan dat ik er weer in kan, maar bij aanmelden krijg ik wederom dezelfde reactie. Soms kan ik foto’s herkennen, uiteraard gaat dat prima. Maar daarna krijg ik als reactie dat er geen verificatiemethoden beschikbaar. Kan dit nog goedkomen??

 • Katrien van genechten

  ik krijg nu al bijna 2 uur deze melding als ik mijn prive berichten wil zien : Sorry, Berichten is tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het over een paar minuten opnieuw , kheb juist een mail naar fb zelf gestuurd , ma wss reageren die toch weer niet :-( weten julie mss een oplossing ?

 • Bartenjannyfles

   nu moet ik een telefoonnummer invoeren,en ik heb geen mobiel,dus kan u mij geen sms sturen met een code.ik heb mijn huis tel nr door gegeven,en krijg geen code dus ik kan niets meer met facebook beginnen

 • Marsha

  als ik mijn facebook wil openen krijg ik een melding dat er problemen met de site zijn, maar al mijn vrienden kunnen er gewoon op. ik heb dit al de hele dag. weet iemand wat ik eraan kan doen?

 • GCV

  Werd per abuis afgemeld (laatste uren). Hoe kan ik die afmelding herstellen?.

 • Angelique

  Hallo,

  Ik wou me vorige week aanmelden op facebook en plots kreeg ik een scherm waarop stond dat het ongeldig ofzo was. Ik kon me op geen enkele manier terug aanmelden, ik ben dan van wachtwoord veranderd, intussen al 5 keer denk ik….
  Als ik me nu wil aanmelden, kom ik meteen op een wit scherm, en in de adresbalk staat er iets van Checkpoint…
  Kan iemand me hierbij helpen, want dit is erg vervelend, ik regel heel veel via facebook en ik denk dat er heel veel mensen wachten op antwoorden van mij…

  Bedankt,

  Groetjes,

  Angelique

 • Gast

  Hoi,
  wat moet je doen als iemand je gebruikersnaam gewijzigd heeft ?
  Een vriend & ik zitten met een beetje vervelende gebruikersnaam door
  een grapje,want achteraf bleek dat je die maar één keer kan veranderen
  Je profiel verwijderen is zo omslachtig,is er geen manier waardoor we
  dat kunnen resetten naar het vorige of toch kunnen weer veranderen
  in iets normalers?
  Alvast bedankt
  & btw hoe stuur je een mail naar fb zelf?

 • http://www.facebook.com/willie.bod Willie Bod

  hallo mensen van face book ben  voor de 2de keer geblokkeerd om vrienden uit tenodigen die ik ken hoe kan dit mag tocht die personen uit nodigen waar om gebeurd dit steeds graag antwoord

 • Kleinjanlinda

  ik was aangemeld bij facebook met vele vrienden en nu is mijn  pagina helemaal weg nergens te vinden weer een nieuw profiel gemaakt

 • Inekevanstraaten

  help ik ben mijn wachtwoord kwijt van facebook, als ik klik op wachtwoord vergeten, vragen ze eerst om je oude wachtwoord, dat kan dus niet, wat moet ik doen zodat ik weer kan inloggen?

 • gast

  hallo ik zag bij mijn account instellingen iemand uit een andere stad staan
  heb deze activiteit verwijderd kan diegene nu nog in mijn facebook komen?
  en worden de eventuele eerdere adcitiviteiten van diege ook gelijk verwijderd.

  p.s. hoelang blijven activiteiten staan? ik zie namelijk niet alle datums en aanmeldingen _heb ook een keer bij mijn ouders ingelogd( staan

 • gloria vandooren

  hou moed ik dat doen nnnnnnnnnnnnnnnnnnnn a u  b

 • Ruilhoek052

  Ik ben beheerder van een groep met ca. 1200 leden. Hoe kan ik nu de groep van geheim terugzetten naar besloten ?

  Mvg,
  Jennieta

 • Lobke

  ik heb nu drie profiels bij facebook in belgie maar die wil ik verwijderen maar dat lukt mij maar niet en waarom kan ik niet afmelden als ik dat zelf wil ik sta er een keer er in met de naam lulofs hendrik en twee keer met hendrik lulofs en die drie wil ik graag helemaal verwijderen gaarne wil ik gaarne uw hulp hierbij want ik ben het al twee dagen er mee bezig

  bij voorbaat mijn dank

 • Maja M

  Krijg geen sms voor aanmeldgoedkeuring van op een onbekend apparaat omdat ik per ongeluk alle bekende apparaten heb verwijderd en ik daarbij ook een nieuwe netwerkprovider heb hoe kan ik me toch nog aanmelden via mijn wachtwoord?

 • syko

  hoe kan ik meldingenkrijgen op mijn gsm van fb ..als er vrienden mij een bericht achter laten enzo

 • anoniem

  hallo waarom doet facebook niets met mensen die je rapporteert zou zeggen heeft weinig nut dan als je rapporteert en men doe zoiets niet voor niets het gaat om kwetsende berichten

 • Jasper

  hoi, ik heb laatste tijd problemen met het uploaden van foto’s op facebook via mijn blackberry. Er gebeurt gewoon simpelweg niks als ik op de optie ”foto” klik in de app tussen de opties ”status en ”inchecken” in. Er gebeurt ook niks als ik bij status onderin op het afbeelding icoontje druk. Niks wat met een foto te maken heeft reageert. Heb er nooit eerder last van gehad. kan ik hier iets tegen doen??

  • Reinier Kok

   Ik heb hetzelfde probleem, heb je hier al een oplossing voor gevonden?

 • Hondenwens

  Ik ben er daadwerkelijk helemaal van overstuur dat ik jaren werk, kwijt ben. Ik ben er depressief van. Zoveel werk al die jaren, zoveel bereikt, weg!! Ik heb nèt mijn visite kaartjes binnen met mijn Facebookpagina adres die nu voor niemand beschikbaar is!

  Met het inloggen krijg ik de melding: Je account is om veiligheidsredenen tijdelijk geblokkeerd
  Je account is om veiligheidsredenen tijdelijk geblokkeerd.
  Als dit account je echte naam en persoonlijke gegevens bevat, help ons dan het te verifiëren.

  Ik heb tot 5x toe de verificatie methodes met de getagde (5) foto’s om te bewijzen dat “ik” het ben moeten doorstaan met een goed resultaat. En nog is mijn account geblokkeerd.

  Deze Facebookpagina is mijn hele levenswerk!!!

  Kunt u mij hiermee helpen?

  In afwachting op antwoord.

  Met vriendelijke groet,
  Chantal Gabriël

 • Patrickenzo

  ik heb alle facebook beveiligingen ingeschakelt en dan nog weet iemand erin te komen die dan weer vervelende teksten neerzet die iedereen in mijn vriendenlijst kan lezen. En nu??? denk erover om maar met facebook te gaan stoppen want het stalken blijft maar doorgaan

  • Patrickenzo

   wil nog even vermelden dat ik wel steeds op mijn facebook kan want het wachtwoord word niet veranderd..

 • Christina Kaasjager

  Krijg op mijn facebook een lege pagina en kan er niet op werken. Wel krijg ik op mijn computer m.facebook (???) maar daar kan ik geen games spelen.
  Is er iets dat het gewone facebook blokkeert?

 • Ons_winkeltje

  Hallo, ik kreeg een paar dagen geleden deze melding:Iemand heeft mogelijk toegang tot je account verkregen
  Om je account te beveiligen, moet je een paar vragen beantwoorden en je wachtwoord wijzigen.Uit veiligheidsoverwegingen kan niemand je op Facebook zien, totdat je het proces hebt voltooid. ik heb mijn rijbewijs geupload, maar nog steeds is mijn account geblokkeerd! wat moet ik doen??

 • Reinder van Til

  Ik heb het volgende probleem. Sinds een paar dagen kan ik niet meer op mijn Facebook account komen. Ik krijg een tekst dat mijn account tijdelijk geblokkeerd is, omdat Facebook het apparaat waarmee ik wil inloggen (gewoon mijn computer, zoals altijd) niet herkent. Ik moet eerst een captcha invoeren. Dat lukt altijd. Dan moet ik een beveiligingsvraag beantwoorden. Die vraag luidt hoe mijn eerste leraar op de lagere school heette. Ik weet echter niet hoe ik die naam precies heb ingegeven en of ik die naam eigenlijk wel heb ingegeven. Ik heb Facebook op de hoogte gesteld van mijn probleem via email, maar toit nu toe totaal geen mail of hulp ontvangen van Facebook. Kan iemand mij hier helpen? Mijn account naam bij Facebook is Reinder van Til

 • Laïs Mesdom

  hallo, ik was op mijn gsm bezig en opeens kreeg is een melding dat is geen vriendschapsverzoeken mag sturen naar mensen die ik niet ken en ik druk op ok en dan opeens zegt hij “deze sessie is verloren” dus ik meld mij terug aan en dat lukt niet hij blijft zeggen “deze sessie is verloren” nu kom ik thuis en wou ik op fb gaan en ik tik mijn wachtwoord in en het enige wat ik zie is een wit scherm niks anders ik dacht dat het geblokkeerd was maar mijn vrienden kunnen mijn account nog steeds zien wat kan ik doen antwoord snel aub!

 • Louizzwag

  Kan je die actieve sessies ook uitschakelen, of ziet niemand die, behalve ik dan?

 • Jaco

  ik heb sinds een paar weken dat ik bericht krijg van vriendschapsverzoeken die ik gedaan zou hebben en dat deze zijn geaccepteerd. Ik heb die verzoeken echter niet gedaan en krijg zo mensen als vriend die ik niet ken en nooit een verzoek heb gedaan. Ik ben zelfs op die tijdstippen niet online geweest. Ik kan nergens terug vinden hoe dit komt en waar ik dit kan melden. Ik vind dit echt een kwalijke zaak!!

 • M. Brian

  Facebook herkende mijn apparaat niet (echter zelfde laptop als altijd). Moest een foto van iemand “herkennen:”, maar die persoon kende ik niet. Nu kan ik niets meer/geblokkeerd. En nu?

 • anke

  heb melding; acount is tijdelijk geblokeerd. zou door malware komen. van fb uit fb-beveiligingsextentie gedownload, en scant, maar doet niks. geraak totaal ni op account meer. help!!!

 • Maurice

  ik en mijn vriendin delen samen 1 pagina van facebook, zij weet altijd waar ik ben ook als ik dat niet wil,,nu weet ik dat zij dat kan zien door waar ik ingelogd ben op facebook, zij ziet welk apparaat en locatie ik ben, kan ik dat uitschakelen??

 • sjef

  hallo mijn fb account is geblokkeerd de sms link werkt niet als je die vraagt ook nieuwe code invoeren werkt niet maar wel al mijn foto’s zijn nog terug te vinden, ik overweeg nu een advocaat in te schakelen als ze nu mijn account niet vrij geven of verwijderen, ben er nu helemaal klaar mee

 • Ali

  Facebook vraagt om rijbewijs foto maak ik hem is het nog niet goed!! Wat is dit voor bullshit. Wie o wie kan me helpen en email van beheer van facebook geven

  • johnny lut

   Hoi, hebben ze mij ook gevraagd, maar hoelang duurde het voor je antwoord kreeg nadat je de foto had gegeven ?

 • johnny lut

  hoi, ik kan niet meer inloggen. wordt gevraagtd naar de code , maar ik krijg er geen gestuurd. heb al mail gestuurd met copie id maar al 3 dagen niks gehoord. Wat nu ???

 • roger

  Hallo, ik heb geen toegang meer tot Facebook en ik krijg de volgende melding:
  Je account is om veiligheidsredenen tijdelijk geblokkeerd.
  Blijkbaar kan ik dat alleen oplossen door een kopie van een id te uploaden: klopt dit of is dit ook fake ??
  graag hulp hierbij,

  dank je

 • T.Eren

  ik wou inloggen voor mijn wachtwoord opnieuw instellen
  “Je hebt te vaak achter elkaar codes ingevoerd. Probeer het later opnieuw.”
  hoe lang moet ik wachten opnieuw in te loggen.

 • Deborah

  Goedemorgen. Ik heb op fb een vreemd privé bericht ontvangen van ene ‘Faith Lovet’, met onder andere allemaal gekke tekentjes en cijfertjes erin. Ik heb het bericht op mijn smartphone telefoon geopend, want het begon met een leesbare tekst. Ik ken de persoon niet. Kan iemand mij vertellen of dit gevaarlijk is en wat ik nu het beste kan doen? (Via google kom ik er niet achter….) …

 • jan

  krijg steeds de volgende melding, terwijl ik maar op 1 pc aan het werk ben.

  Het lijkt erop dat je FarmVille 2 in een ander venster hebt geopend!
  Ga daarin verder met het spelen van FarmVille 2.

 • Mary

  Kan niet inloggen krijg steeds code 190 als ik een nieuw wachtwoord wil invullen. Er wordt gemeld dat ik teveel achter elkaar codes in heb gevuld. Maar het moet toch mogelijk zijn om daarna weer normaal in te loggen ndat ik een nieuw wachtwoord heb ingevuld?e

 • Willeke Tims

  Hallo Ik heb een groep en heb nu 347 leden maar merk dat ik geen mensen meer kan toevoegen aan de groep de groep staat als Besloten Groep kan ik dit veranderen zodat de groep groter kan worden ? Groeten

 • Leo

  Per ongeluk uitgelogd. Na enkele keren nieuw wachtwoord hebben aangevraagd, en nieuwe hebben ingevoerd, leek deze teveel op oude wachtwoord (???) Nu kan ik niks meer: Je hebt te vaak achter elkaar codes ingevoerd. Probeer het later opnieuw.

  Iemand enig idee hoe lang dat wachten duurt?

 • Tabitha Rowina Geen

  Waarom kan ik niks meer posten op mijn fb? alles wat ik er op sta gaat op slot. Ook al heb ik overal alles al ingesteld of opnieuw ingesteld.

 • petra de haas

  heb nu al tig keren gevraagd om een bevestigingscode te sturen naar mijn mobiel maar niks ontvangen!!!! hoelang duurt dat normaal gespoken??

 • sannie

  Goedemiddag, geen idee of hier nog iemand op gaat reageren, maar het is het proberen waard. Ik wilde inloggen op mijn fb account op de laptop. Werkte niet terwijl ik 100% zeker weet dat het ww correct was. Nieuw ww aangevraagd, gereset en het werkte weer. Maar niet op mijn iphone en ipad. Ondertussen is de status dat ik op alle drie, laptop, ipad en iphone uit fb ben gegooid. Als ik de bevestigingscode die ik per mail krijg in wil voeren krijg ik de melding; te vaak geprobeerd, probeer het later nog eens.

  Enig idee hoe lang later nog eens is??? Ik heb wel fb een berichtje gestuurd, maar weet niet of dat naar de juiste afdeling gaat. Er staat namelijk bij dat ze niet op alle rapporten reageren :-(. Maar hoe kom ik nu weer in mijn account.

  Alvast bedankt voor de reacties! Fijne zondag verder. Groetjes van een gefrustreerde facebookgebruiker, Sandra.

 • foudi

  Ik heb een probleem, een of andere pipo heeft mijn facebook gehacked, nu heb ik mijn wachtwoord veranderd maar er staat iets van ‘Identificeer foto’s van vrienden (Termijn overschreden)’ hoe lang zal dit blijven duren?

 • kevin

  Hallo, ik probeer mijn wachtwoord te wijzigen doormiddel van ‘wachtwoord vergeten’ nu krijg ik een code gestuurd naar mijn email adres wat aan mijn fb gekoppeld is echter krijg steeds dezelfde code en nu zegt een melding dat ik te vaak de code heb ingevoerd en later opnieuw proberen hoelang moet ik wachten om opnieuw de code in te voeren? gr kevin

 • Rose

  * De functie voor zoeken tijdens typen (‘typeahead’) werkt opeens niet meer voor het zoeken naar mijn bevriende groepen.
  Ik wil een album/bericht/link delen in een (bevriende) groep en er staat dan ‘Geen ontvanger….voer een ontvanger in voor je gedeelde item’.
  Er is dus geen automatische aanvulling in de zoekbalk van mijn eigen site (als ik wil delen van en naar een andere site, maar wel als ik bevriende groepen ‘gewoon’ intyp. Waarschijnlijk is het iets met een ‘filter’ voor vrienden, groepen etc.?! Weet iemand een antwoord/oplossing hiervoor??

  * Verder is sinds kort: de kleur achtergrond van het typebalk op de Facebookpagina (waar je dus inlogt) niet meer wit, maar lichtgeel geworden, dus met name van mijn inlognaam! Vreemd, heeft dat misschien er iets mee te maken?? Mvg, Rose

 • Caroline Karte

  Het zou een hele goede verbetering zijn wanneer je je account bijv. na 1 uur niet gebruikt te zijn automatisch wordt uitgelogd. … of naar keuze na 2-5-10-24 uur (of niet ) automatisch wordt uitgelogd

 • Hendrie

  Hoe zit dat met blokkade van commentaar geven in groepen blijkbaar kan ik dit niet meer nu al een aantal dagen.. Weet niet waarom.. Ineens kon het niet meer.? Hoe lang duurd deze blokkade dan?

 • Meike

  Hoi, ik weet niet of iemand ooit nog op deze pagina zit, maar hoe blokkeer ik een publieke pagina zodat ik die niet meer kan op zoeken en vinden? Kan dit? Gr.

 • precious

  hi…ik probeer een nieuwe account te activeren op fb en waarom krijg ik het volgende? ‘Het account dat het e-mailadres bevat dat je hebt ingevoerd, is uitgeschakeld.’

 • Ria

  Ik kan ineens geen pb meer sturen aan mijn vrienden op mijn tablet. Hoe komt dit?

 • Britt de Waard

  Hallo, ik kan via mijn digitale camera foto’s uploaden naar facebook. De foto’s komen dan in een album, maar wanneer ik foto’s upload krijg ik deze melding : ‘De foto’s hieronder werden geüpload vanuit een andere applicatie, je moet ze goedkeuren’ (zie afbeelding). Hoe kan ik dit uitschakelen, zodat de foto’s gewoon zichtbaar worden, zonder dat ik met de computer toestemming moet geven.

 • kkeell

  ik kan fb niet meer openen, telkens ik het open krijg ik een wit scherm ? Weten jullie hoe ik dit kan oplossen ?

 • Kelly

  Hallo! Ik merkte sinds 2 dagen geleden dat ik online blijf staan op facebook, ook als ik zeker ben dat ik me heb afgemeld.Dat weet ik omdat er me gisterenacht iemand aansprak met amai, nog wakker? terwijl ik me al om 21 uur had afgemeld. Is hier een verklaring voor? kan ik iets doen?

 • Charlie D-Medow

  mag niet meer op mijn Charlie Derks facebook opnieuw instellen lukt niet, eerst zeggen ze dat je wachtwoord teveel lijkt op het oude dan typ ik een ander in dan zeggen ze je kunt dit wachtwoord niet gebruiken en dan zeggen ze je hebt te vaak een code ingegeven probeer het later nog eens hoe lang moet ik nu wachten voordat ik een nieuw wachtwoord kan aanmaken ???

 • Sandra Luitgaarden

  waarom kom ik niet op me fb terwijl ik de beveilig code intoets van fb

 • Chaib Karima

  Kon vandaag niet verder op FB nadat ik uit het niets een melding kreeg van je sessie is afgelopen.Bij het refreshen kon ik niet meer inloggen met mijn wachtwoord.
  moest een nieuwe aanvragen en kreeg een msg via tel maar bij het invoeren van deze code kreeg ik een andere fout melding;
  “Je hebt te vaak achter elkaar codes ingevoerd. Probeer het later opnieuw.” ook via email geprobeert een code ontvangen met de zelfde probleem op mijn smartphone als op mijn pc

 • Theo

  Hallo, ik heb met vrienden een FB site in
  Duitse taal en voor muziek te posten, alles gaat prima geen problemen, alleen
  als ik /wij iets heb gepostet krijg ik iedere keer een code en deze na tikken
  en dan kan ik weer verder, ik had dit vorig jaar ook tijdelijk, ik deel muziek
  met Duitse vrienden en bekende orkesten en contacten, alleen chatten we zelden
  en vervelende mensen gooien we eruit, maar die code was vorig jaar tijdelijk en
  nu weer, behalve dat wij onze profiel veranderd hebben, onze groep bestaat uit
  mensen in de leeftijd rond 60 jaar en deze muziek is hobby, post/deel namens de
  groep. We zitten natuurlijk niet dagelijks bij elkaar, wel is het mogelijk
  gescheiden in te loggen met goede afspraken of onder de zelfde nickname en
  inlog code, maar de gevraagde code verveeld, we hebben al moeite om de
  instellingen fatsoenlijk te krijgen, veel uitleg maar ook onduidelijk, ik heb
  meer dan 200 vrienden/muziekliefhebbers en alles legaal, en nu kwam ik hier
  terecht, wij gebruiken geen smartphone alleen pc, alleen onze verbindingen via
  Ziggo is slecht, heeft iemand nog tips die begrijpelijk zijn? alvast hartelijk
  dank m.v.g. Theo Schriebeler of via FB Blasmusik/Egerlander/Oberkrain.
  P.S. we posten alleen via pc, alleen die code verveeld, b.v.d. ik sla deze site
  op mocht iemand mij niet vinden

 • julie

  als ik op mijn computer op fb mijn email intyp dan komt mijn ww er mee op hoe doe je dat weg ??

 • Ria Maalsté

  Ik heb een groep zo was het in vroeger jaren ik heb er per abuis een geheime groep van gemaakt heb al twee keer gevraagd dit te veranderen naar openbare groep kan het zelf niet veranderen nog geen reactie van Facebook

 • piem

  Ik wil graag een oud facebook account verwijderen, helaas is dit account al zo oud dat geen inloggevens meer heb en inmiddels al een nieuwe email aderes. Hoe is het nu mogelijk dit account te verwijderen?

Je reactie dient te voldoen aan onze uitgangspunten