Home | Facebook Wiki | Facebook Afmelden

Facebook Afmelden

Het afmelden van Facebook zorgt er voor dat je de volgende keer dat je Facebook bezoekt je gebruikersnaam en wachtwoord moet invoeren. Hierdoor is het voor andere gebruikers van dezelfde computer niet mogelijk je Facebook te bekijken of aan te passen.

Lees meer: