Home | Contact

Contact

facebookblog-logo

Facebookblog.nl brengt nieuws, tips, reviews, geruchten en andere relevante informatie over het grootste sociale-netwerk ter wereld: Facebook.

Opmerkingen, tips, reviews en andere informatie

We vinden het leuk om te horen wat je van Facebookblog.nl als blog over Facebook vindt. Op- en/of aanmerkingen, tips, eigen reviews, nieuws of andere informatie? Stuur ze ons per e-mail via onderstaand e-mailadres.

Vragen?

Heb je een brandende vraag of probleem? Stuur ons dan een e-mail met een duidelijke omschrijving. De meest gestelde en interessante vragen beantwoorden wij in een artikel op de website.

Let op! We krijgen veel vragen van bezoekers van onze website met betrekking tot problemen of andere vragen die ze hebben over Facebook. Wij zijn geen officieel onderdeel van Facebook, maar enkel een website die nieuws en tips publiceert over het onderwerp.

Helaas is het voor ons onmogelijk om alle vragen te beantwoorden. Voor antwoord op je vraag verwijzen we je graag naar de zoekfunctie van onze website (rechts bovenin de website) en naar het Facebook Helpcentrum.

Tip’s, nieuws, persberichten of adverteren?

Voor tips, persberichten, informatie aanvraag over advertentiemogelijkheden, nieuws of andere informatie: [email protected]