Screenshots Facebook voor BlackBerry uitgelekt

BlackBerry | Geschreven door Hans Willemse | 28-02-2011 | 2 Comments
facebook-blackberry

De Facebook app voor BlackBerry zal binnenkort een update krijgen. De officiële Facebook app zal niet alleen cosmetish worden aangepakt, maar er zullen ook nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd.

Andere Facebook apps, zoals voor de iPhone, Windows Phone en Android, bieden al meer functies dan die van de BlackBerry. In versie 2.0 voor de Blackberry krijgen de gebruikers ook de mogelijkheid om te chatten over Facebook via hun telefoon en de beschikking over Facebook Pages. Ook is het met de nieuwe applicatie mogelijk om de profielen van je vrienden te kunnen bekijken.

De gelekte screenshots vind je hieronder. Het ziet er allemaal een stuk overzichtelijker en degelijker uit. Het is echter nog wel onduidelijk wanneer de nieuwe versie wordt gelanceerd. Uiteraard horen jullie het wanneer het zover is!

GD Star Rating
loading...

Lees meer:

Home | BlackBerry | Screenshots Facebook voor BlackBerry uitgelekt
Facebook icon

Hallo Facebookblog.nl bezoeker, heeft dit artikel je verder geholpen?

Like en deel dit artikel met je Facebook Vrienden:


Word Fan van ons op Facebook:
  • http://www.blackberry-hoesjes.nl/ Blackberry Hoesjes

    Eindelijk werd ook wel eens tijd. Ik ben erg benieuwd naar de update. Zou het trouwens niet een webbased app worden?

    • Anonymous

      @Blackberry Hoesjes – Wij hebben begrepen dat de nieuwe app niet webbased zal zijn. In de toekomst zal Facebook wellicht met een webbased app komen voor o.a. BlackBerry’s, zeker wanneer project Spartan gelanceerd is. Zie: http://facebookblog.nl/apps/bouwt-facebook-zijn-eigen-app-store-voor-de-iphone-en-ipad/

Je reactie dient te voldoen aan onze uitgangspunten