Spotify en Facebook

Apps | Geschreven door Hans Willemse | 17-11-2011 | One Comment
spotify-facebook-app

Spotify is één van de meest populaire apps voor Facebook. Met Spotify luister je altijd en overal op elk apparaat naar je eigen muziek. Spotify is eigenlijk bibliotheek met miljoenen muzieknummers waaruit je kan kiezen. Luister muziek op je PC, Mac, telefoon of thuis op de bank. Waar je ook bent, je muziek heb je altijd bij je.

Wat is Spotify?

De muziekdienst Spotify is gratis gebruiken op je PC of Mac en omdat je alle muziek streamt (online beluisterd) betaal je er niets voor en hoef je niet te wachten totdat de muziek gedownload is. Je hebt de beschikking over miljoenen muzieknummers die je kan afspelen en kan toevoegen aan je eigen ‘Playlists’. Met de software van Spotify luister je dus altijd en overal gratis muziek op je PC of Mac. Wil je ook op je iPhone, Nokia of Android-telefoon muziek luisteren, omdat je veel onderweg bent? Kies dan voor Spotify Premium, je betaald dan slechts €9,99 per maand.

Spotify op Facebook

We schreven al vaker over Spotify en de samenwerking met Facebook. Het is nu nog makkelijker om samen met je vrienden muziek te delen en te ontdekken. Dankzij Spotify en Facebook kan je nu zien en horen waar je Facebook Vrienden naar luisteren. De Social Apps van Facebook tonen in het Nieuwsoverzicht naar welke muziek je Facebook Vrienden hebben geluisterd – klik simpelweg op ‘Play’ om dezelfde nummers af te spelen.


In de Ticker, rechts bovenin je scherm, toont Spotify wat je vrienden op dat moment luisteren. Als een vriend een muzieknummer af speelt wordt dit direct getoond in de Ticker. Een overzicht van alle Facebook Vrienden met Spotify, de muziek waar naar ze luisteren en welke muziekalbums populair zijn vind je in het tabblad ‘Music’.

Download Spotify

Ben je, net zoals 8 miljoen anderen, enthousiast geworden over Spotify? Ga dan naar de website van Spotify, meld je aan met je Facebook Account en download Spotify voor je PC, Mac en telefoon.

GD Star Rating
loading...

Lees meer:

Home | Apps | Spotify en Facebook
Facebook icon

Hallo Facebookblog.nl bezoeker, heeft dit artikel je verder geholpen?

Like en deel dit artikel met je Facebook Vrienden:


Word Fan van ons op Facebook:
  • Andreas Freijer

    spotify is oke!!!!!!

Je reactie dient te voldoen aan onze uitgangspunten