MyCalendar Facebook app bijzonder populair

Apps | Geschreven door Hans Willemse | 22-12-2011 | One Comment
mycalender-facebook-app-toestemming

Vergeet jij regelmatig de verjaardag van vrienden en familie? De Facebook applicatie MyCalender onthoudt de verjaardagen en meldt een aankomende verjaardag zodat je op tijd een cadeau kan kopen. De app is de afgelopen maanden bijzonder populair geworden. Gebruik jij hem al?

MyCalender Facebook applicatie

De MyCalender app maakt een overzicht van verjaardagen van al je vrienden. Om een verjaardag toe te voegen aan de kalender wordt je Facebook vriend gevraagd dit toe te staan. Alleen wanneer deze toestemt wordt de verjaardag toegevoegd aan de MyCalender app.


De afgelopen maanden is de applicatie bijzonder populair gebleken. Inmiddels wordt de app door meer dan 40 miljoen gebruikers maandelijks gebruikt en is staat het hiermee op de zesde positie van meest gebruikte Facebook applicaties. Opvallend? Ja, zelf zie ik geen toegevoegde waarde om de applicatie te gebruiken. Facebook heeft hier zelf een standaard applicatie voor, namelijk ‘Events’.

Facebook Events

Iedere Facebook gebruiker heeft de applicatie ‘Events’ waarin automatisch alle verjaardagen van je vrienden staan. Ook kan je aangeven dat je graag een melding of e-mail wilt ontvangen wanneer iemand jarig is. Verder wordt aan de rechterkant in je News Feed (Nieuwsoverzicht) alle aankomende evenementen inclusief verjaardagen van Facebook vrienden getoond.

GD Star Rating
loading...

Lees meer:

Home | Apps | MyCalendar Facebook app bijzonder populair
Facebook icon

Hallo Facebookblog.nl bezoeker, heeft dit artikel je verder geholpen?

Like en deel dit artikel met je Facebook Vrienden:


Word Fan van ons op Facebook:
  • Beetjebuttje

    Wat een onnodig onduidelijke pruts app! Heb hem blijkbaar ook, vind het maar een geklooi, en kijk er zelf verder nooit naar. Optiefen plz! Beetje back to basic, onder alle kutextra’s met alle vragen en toestemmingen.

Je reactie dient te voldoen aan onze uitgangspunten