Facebook Foto’s labelen met de Brother Label App

Apps | Geschreven door Roel Willems | 22-11-2011 | No Comment
brother_labelen

Altijd al je Facebook Foto’s net iets leuker willen maken of van een grappige tekst willen voorzien?
Brother heeft een Facebook applicatie gemaakt waarmee je in Facebook Foto’s kan labelen en direct kan delen met vrienden.

Brother International

Brother is een bedrijf uit Japan, waar twee broers de firma oprichten en naaimachines produceerde. Echter zullen de meeste Brother kennen van hele andere producten waaronder: printers, all-in-ones, beletteringssystemen én echt bekend zijn ze geworden met hun labelprinters.

Foto’s labelen op Facebook met de Brother App

Waarom heeft Brother een applicatie laten ontwikkelen waarmee je op Facebook foto’s kan voorzien van een label? John Goossens, General Sales Manager Brother zegt er het volgende over:

Met de mobiele P-touch beletteringsystemen van Brother is het voor iedereen gemakkelijk om altijd en overal te labelen. Brother wil dit gemak online doorvertalen en heeft daarom de Brother Label applicatie ontwikkeld.
“De Brother Label App op Facebook geeft gebruikers de mogelijkheid om foto’s online van teksten te voorzien en te delen met vrienden. Hiermee biedt Brother een leuke tool om foto’s te bewerken en foto’s delen nog interactiever en speelser te maken.”

Eerlijk is eerlijk, ze zijn er zeker in geslaagd een makkelijk te gebruiken App te maken waarmee je binnen no-time foto’s voorzien hebt van een labeltje.

Hoe werkt het labelen

Al met al is de gratis Brother Label App voor Facebook natuurlijk een mooi staaltje marketing, maar dat neemt niet weg dat het een erg slim verzonnen en leuke toepassing is. Met de App kan je als Facebookgebruiker in een paar simpele stappen kleurrijke labels op je foto’s plaatsen.

Om te beginnen moet je eenmalig de Brother Facebook Pagina “liken” en de app toestemming geven om met je foto’s aan de slag te gaan. Nu selecteer of kies een foto uit je eigen (Facebook) albums, typ een leuke tekst in het label dat er staat, kies een kleur en draai/verschuif het label tot hij op de gewenste plek staat. Vervolgens kan je de foto bewaren in een speciaal Facebook Album of delen met je vrienden via Facebook.” Een leuke manier om wat informatie toe te voegen aan je Foto’s naast de normale omschrijving!

De applicatie is door mediabureau Helder en social media bureau Super Social in opdracht van Brother ontwikkelt.

Je kan de Brother Label app hier proberen.

GD Star Rating
loading...
Facebook Foto’s labelen met de Brother Label App, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Lees meer:

Home | Apps | Facebook Foto’s labelen met de Brother Label App
Facebook icon

Hallo Facebookblog.nl bezoeker, heeft dit artikel je verder geholpen?

Like en deel dit artikel met je Facebook Vrienden:


Word Fan van ons op Facebook:
Je reactie dient te voldoen aan onze uitgangspunten