Facebook Messenger nu beschikbaar voor Android

Android | Geschreven door Hans Willemse | 07-09-2011 | 7 Comments
facebook-messenger

De officiële Facebook Messenger app voor Android telefoons is nu beschikbaar in de Android Market. Eerder schreven we al over Facebook Messenger en kon je de Amerikaanse versie van de applicatie als eerste bij ons downloaden. Nu is de nieuwste applicatie van Facebook, die de directe concurrentie aan gaat met Whatsapp, ook beschikbaar in Nederland voor alle Android toestellen.

Facebook Messenger voor Android

Facebook Messenger maakt het mogelijk om te chatten met al je Facebook vrienden. Moet iemand dan ook de Facebook Messenger app op hun telefoon hebben? Nee, als iemand de applicatie niet heeft geïnstalleerd ontvangt de ontvanger het bericht op Facebook of via de reguliere Facebook applicatie. Wanneer iemand niet achter zijn of haar computer zit ontvangt de ontvanger een notificatie en kan het bericht op een later tijdstip lezen op Facebook.

Daarnaast biedt Facebook Messenger ook de mogelijkheid om contacten in je telefoon zonder Facebook een reguliere SMS te versturen vanuit de applicatie. Hierdoor kan je al je berichten ontvangen op één georganiseerde plek, namelijk Facebook Messenger.


Wil jij Facebook Messenger downloaden scan dan bovenstaande QR-code of ga naar de pagina van Facebook Messenger in Android Market.

Screenshots Facebook Messenger app

Om een impressie te geven van Facebook Messenger voor Android tonen we hieronder de meest belangrijke en meest gebruikte schermen van de applicatie.

Facebook Messenger voor iPhone en iPad

Helaas is er nog geen informatie beschikbaar over de beschikbaarheid van Facebook Messenger in de App Store voor iPhone en iPad bezitters. Wanneer de Facebook Messenger app beschikbaar is voor de iPhone lees je het als eerste op Facebookblog.nl.

Facebook Messenger voor BlackBerry

Facebook heeft bekend gemaakt bezig te zijn met het ontwikkelen van Facebook Messenger applicatie voor BlackBerry telefoons. Helaas is ook hier geen datum bekend gemaakt van beschikbaarheid. We verwachten dat de applicatie binnen enkele weken beschikbaar is voor BlackBerry telefoons.

GD Star Rating
loading...

Lees meer:

Home | Android | Facebook Messenger nu beschikbaar voor Android
Facebook icon

Hallo Facebookblog.nl bezoeker, heeft dit artikel je verder geholpen?

Like en deel dit artikel met je Facebook Vrienden:


Word Fan van ons op Facebook:
 • http://www.facebook.com/migi84 Migi Tasseron

  super messenger :).. whatapp kan weg ;)

  • Anonymous

   @facebook-100000745137977:disqus Exact onze gedachte ;)

 • Gooz22

  Nog steeds niet beschikbaar in uw land geeft tie aan

  • Anonymous

   @24acab40894210d90d6539033ee102d3:disqus Het lijkt er op dat de Facebook Messenger app gespreid wordt uitgerold voor Android toestellen, waarschijnlijk is dit om technische redenen. Onze tip: houd de Android Market in de gaten en binnenkort zal ook Facebook Messenger voor jou beschikbaar zijn!

 • Remco

  even een vraagje ..heb al een paar keer messenger geinstallerd , maar ik krijgals ik met iemand chat een balletje op mijn scherm met de persoon die ik berichten stuur , kan hem niet verwijderen , is hier een oplossing voor ..

  • Yvonne

   Ik heb hetzelfde… weet iemand hoe je dit weg kunt krijgen?

  • Yvonne

   Antwoord gevonden: “On my iPhone I just put my finger on it and hold it and I little X appears in the middle bottom of the screen and you just drag the bubble head thing down to that X and it will close it”. Bij mij werkt het!

Je reactie dient te voldoen aan onze uitgangspunten